We did it again:)

 

Gurin førstepremie  i klasse 2 og Solan første premie i elite  😀

Jeg har i en tid fundert på å konkurrere i Sverige. Når jeg da oppdaget at Kiruna hadde konkurranse  nå den 29, var jeg ikke sen med å melde på 🙂 Det er tross alt bare 1 time mer enn til Tromsø. Når jeg meldte på hadde jeg ikke forutsett at jeg skulle ha bihulebetennelse og ørebetennelse 😥 Jeg slo egentlig fra meg hele tanken om å dra før helga. Når man har så vondt i øynene at man ikke tør å kjøre, er det jo ikke lurt å legge ut på langtur 😕 Men Vegard overtalte meg og skulle kjøre.Som han sa: «Jeg vet du har veldig lyst å delta»………. Det er rart med det, man klarer å fortrenge «vondtene», den lille stunden man er på banen. 🙂  Før lydighets delen begynte, var det lydighet for de,som hadde deltatt i apell bruks. Vi ble vel ganske så forbauset over opplegget og det på en positiv måte. Det satt 2  på hver side av banen, som begge holdt opp poeng for hver øvelse. Stevnet i seg selv var meget bra gjennomført.Koselige folk og ryddige forhold. Jeg satte stor pris på at de faktisk hadde alt klart før start. Siden Solan var alene i elite, hadde de på forhand ordnet 2 hjelpe hunder. Cari sin  aussie,som er lpch og Pia sin flat. Elite banen var satt på rekord tid. Jeg tror at det er en av de få gangene jeg har gått en konkurranse, der feks hopp hinderet ikke har stått nært side bandet.  😀 De hadde 2 dommere. En dømte klasse 1 og 3 og ei anna dømte klasse 2 og elite 🙂 Morsomt var det at han,som dømte i klasse 1 og 3 er kompis av Vegard 🙂 Tror de ble ganske paffe begge 2, når de oppdaget at den andre var der. Tom er fra Gællivare og driver hovedsakelig med bruks og redning.Aina, som var dommer i klassene jeg deltok i, var en hyggelig dame.Hun kom bort til meg etter eliten og kom med dette utsagnet: «Han er ikke første hunden du fører til elite»!!!!!!!!! Hun syntes den kontakten og den utrolige oppmerksomheten Solan har på meg, er fantastisk. Hun var sikker på at han ikke blinket i felles sitten 🙂 Det var ikke mindre gøy og da gå inn på banen i klasse 2, med en like fokusert Gurin 😉 Gurin oppnådde hele 181 poeng og har dermed opprykket til klasse 3!!!!Noen få dager før fylte 11 måneder 😀 Gurin har 2 svake punkt, det er snusing og snusing 🙄 Jeg har valgt å ikke gjøre noe med det enda. Foreløbig «leker» vi oss bare. Jeg synes ikke hun er moden for å pirke på fri ved fot eller noe annet. For meg er det viktig å beholde gleden og intensiteten i det hun gjør.Så når jeg føler at hun er mere moden,kan vi sette litt mere krav.

Under er litt film fra noen av momentene.

11 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *