Planlagt kull

Dessverre ingen valper her i vinter/vår. Når vi har satt nye planer, vil vi informere om det.

Eir

Vi planlegger kull på Soltrollets Heritage Eir. Hun er fra vårt eget oppdrett og vi er så heldige at vi får låne henne.  Løpetid januar 2021.  Eir har  A på både hofter og albuer. Øyenlyst:UA, Eir har en liten “katarakt flekk”,som ikke er arvelig) .17.08.20 . prcdPRA,  (Sensorisk ataktisk neuropati), GR_PRA1 og GR_PRA2, fri ved foreldre. MH beskrevet. Ichtyosis fri via foreldre.

Emil

Vi er så heldige å få låne Alsterbygdens Polare, som make til Eir. Han er ua på hofter og albuer og ble øyenlyst uten anmerkninger 17.08.20.

Arne og Randis egne ord om Emil: «Alsterbygdens Polare, «EMIL» født 03.12.2016,

Emil har en grunnleggende trygghet i alle situasjoner, plasser og miljø, på trening, på jobb og i byen.

Han er trygg og omgjengelig i forhold til andre hunder og barn.

 Emil har stor jaktlyst og han er lett å belønne. Han er trent i Norske Redningshunder og ble godkjent Lavine- og Ettersøkningshund i 2019 (Redningshund).

 Emil har stor arbeidskapasitet og er alltid klar for trening og ettersøkingsoppdrag.

Han har god av og på knapp og har ingen problem med å slappe av når ingenting skjer. Han er vanlig familiehund hjemme og går fritt i hage og i huset. 

Men avkom etter Emil vil ikke være for hvem som helst. De vil kreve engasjerte og aktive hundeeiere/førere for å få et godt liv.»

 

 

Stamtavle til planlagt kull: pdf_file (3)
 

Er du interessert i valp?  For å kontakte oss er det bare å  fylle ut skjemaet

 lengre ned på siden eller: Ta  kontakt på mail i første omgang eller telefon (90202744)  for info og for å evn sette deg opp på liste. Fortell om deg selv og evn tidligere erfaring med hund. Vi vil da vurdere om dette er rett hund for dere. Vi forbeholder oss retten til  å vurdere om du som valpekjøper er rett for en slik  retriever.

 

 


  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Valp
Powered by NEX-Forms