Vilt og diverse

Nå har valpene hatt 2 besøk av barnehage barn og tro meg det var stas. 2 av 5 års jentene var så tøffe at de la seg ned i lag med gjenget 🙂  fredag var det 17 barn her i hundegården.  Valpene har hilst på ulike folk og kjørt en del bil. I dag hadde vi de med i skogen. Der fant de en liten bekk og for å si det slik, Aqua ble litt våt…………. 😮

De har fått prøve vilt og det eksisterer heldigvis ingen med vilt vegring pr i dag. For meg er det viktig å avle på retrievere med retriever egenskapene intakt.

Enkelte av valpene har nesten «ekstrem» maske. Jeg vil si at Aqua og Fanta har mest utpreget nå. Men dette endrer seg. Jeg vet jo hvor det kommer fra. Se på bildet av Moltas, Morfar og mormor til gjenget(SE J(j)CH Av Javas Double Star) som er morfaren deres.

Jeg hadde tenkt å legge inn nye eiere med en gang jeg hadde vært hos veterinæren førstkommende onsdag, slik at jeg kunne gi valpe kjøperne eierbeviset med valpen. Men jeg venter på svar fra Agria angående forsikring. Jeg må da være sikker på at valpene er forsikret på min forsikring den uken imellom. Men da ettersender jeg bare eier bevisene, om det skulle vise seg min forsikring går ut, når jeg legger inn nye eiere.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *