Vellykket parring

Jeg er litt indisponert for tiden selv pga at jeg ble operert onsdag. Men jeg må bare skrive noen ord her om romansen ned på Attigården:) I dag har romansen til Cornelia og Svarten nådd en «topp»:)Vellykket parring i kveld:) Jeg var så heldig at Åsa sendte meg noen bilder av paret,som hun tok med sin mobil. Disse var tatt rett før turtelduene fant tonen helt og totalt:) I følge siste blodprøven,som ble tatt tirsdag er denne parringen helt perfekt.Så da kan vi håpe på valper rundt 14 mai.

Det jeg nå spekulerer på er hvordan vi skal takke Hans og Solveig for alt. De er bare helt utrolige. Cornelia blir boende der til den 22,for da skal Solveig på jobb i Piteå. Det blir mindre kjøring for oss og samtidig slipper Cornelia stress med kjøring rett etter parring. Selv om jeg egentlig ikke tror hun opplever kjøring som stress. Hun elsker det:)

2 comments

  • Å så kjekt at parringå gjekk bra. Nå blir det søte små goldenvalpar i midten på mai jo.

    Håpe du komme deg kjapt itte operasjonen, e kjedeligt det der. Uansett God bedring klemmer overbringes fra meg og griffene.

  • Åh, vad kul att det blev parning. Fick besked av Åsa och jag gläds så med er alla.. Nu håller vi tummarna för många goa valpar efter Cornelia o Svarten i maj..

    Läser att du gjort en operation.. Hoppas att du blir bättre efter den..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *