Vann bærerne

Lille My

I dag presterte Lille My og komme bærende på vannskålen, etter henne kom den lyseste tispen bærende på stativet 😆 Jeg ble faktisk så overrasket at jeg ikke tenkte på å dra frem film apparatet. Jeg har klipt klørne på 2 voksne hunder, 1 unghund og 10 valper i dag.Så nå kan dere gjette hvor mange klør det blir 🙄 Tidligere har jeg hatt dialog med Neal på «NBF, Hundeskolen Veiviseren.Trening av Førerhund & Servicehund /».I dag fikk jeg mail at de ønsker en tispe valp fra kullet. Men i og med at alle valpene er bort bestilt får vi heller samarbeide på neste kull. Hvis ikke noen av valpe kjøperene til tispe valpene er usikre da og vil ombestemme seg. Noe jeg ikke tror de gjør ;-)I så fall kommer han opp og ser på småttisene. Vi har nå avgjort i samarbeid med May-Britt, at Store grå skal flytte til Trondhjem og starte på en lang utdannelse i lag med May-Britt.

I morgen kommer jo Svartens Matte og Åsa oppover, da skal vi ta en prat om hvem som bør dra hvor. I bakhodet har jeg jo tenkt, men greit å høre om Solveig er enig i det jeg tenker 😆 Når det gjelder Lille My, må nok den evn valpe kjøperene love oss å gi henne dobbel porsjon med kjærlighet. Hun og Julie er blitt uadskillige.  😀

På bildene under er det flere forskjellige valper Julie holder.

 

 

 
One comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *