Valpe skolen:)

 

Under er film av Gurin i dag.Jeg har basert basis innlæringen på frivillig adferd og bekrefter at Gurin gjør det jeg ønsker med klikker. På mange måter skulle man forvente at slik innlæring vil ta lengre tid, enn en del andre metoder.Men det jeg opplever med våre hunder, er at de absolutt lærer fort nok 🙂 Jeg har lagt inn noen få kommandoer nå, slik som «bli», «plass» og dekk.På apporten bruker jeg enda bare «værsogod». Jeg er forsiktig med å begynne for tidlig med ord.Gurin er veldig tilbydende i adferd og en kommando kan fort bli noe helt annet enn den skulle bli 😉 På filmen er det kun følge med vi trener og  ikke lydighets fri ved fot. Jeg bruker enda bare «kom».Men vendingene er starten på fvf. På «ståen» bruker jeg «bli» nå. Jeg vil vente med å trene inn lp «ståen» til litt senere. Jeg foretrekker å rygge inn den.

4 comments

 • Yvonne

  Kjæmpeflink, e dåkk 🙂 Artig at du ikke hadde lagt på lyd på siste delen, har savna å faktisk høre ka du sir, gjerne fortsett me d :-p

 • Yvonne

  Haha, regna me d va nå sånt som va grunnen 🙂 Har d på akkurat samme måten sjøl…

  • Eva-Liz

   😀 Frem til nå har jeg,jo kke sagt noe til Gurin.Men jeg er veldig god på å småprate med hundene mine, under all slags trening.De andre i gjenget påstår at mine hunder fungerer godt på konkurranser,fordi de er over lykkelige for at jeg endelg holder kjeft 😆 :mrgreen:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *