Ute for første gang

Mega koselig besøk i dag av Ørjan fra Møre og Romsdal. En av hannene er så heldige at de skal flytte til han. I utgangspunktet skal lille Eddie brukes til praktisk jakt og ettersøk. Men Ørjan er begynt å lukte på rednings hund veien. Det gjorde meg skikkelig glad. Hannen som har vært uten navn skal hete Lion 🙂 I dag har de vært ute for første gang. Det gikk ikke som Connie og jeg forventet 😆 (Connie og jeg bruker å trene hund i lag) Vi forventet en god del lyd og skepsis hos gjenget. Nå, nei dette var gøy tenkte de og for rundt til alle kanter 😎 Jeg er meget glad for at vi har gjerde……2 av småttingene presterte å gå i lag med de 3 «store» og samle godbiter. Jeg hev ut en neve tørrfor til  Loke,Solan og Cornelia. Svartina presterte i dag og krype bak komfyren og legge seg. Lett blanding av bilder under. Den voksne hunden som er på bildet, er vår Loke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *