Ulldotten går til gull…..

Ja, akk for skam og skjensel. Tenk mine venner  at på søndagen gikk ulldotten til gull. Det betyr at hun faktisk er i klasse 3 i lydighet. Cornelia alias ulldotten er en smiske hund. Tenk på lørdagen så viste jo jeg både henne og publikum hvordan man tyvstarter på hopp hinderet. Men tror dere det hjalp, nå nei. Alt hva Eva ba henne gjøre gjorde hun. Selv når Eva tok på seg «manne stemmen» og Ragnvald faktisk lurte på om Eva var gått over til Schaefer. Så gikk Cornelia som en …ja, jeg må vel innrømme det da. Hun er god:) Eva ble vist litt bekymret fordi det var agility på banen rett ved siden av og i tilegg var det mange små fugler,som Cornelia også så…….Under er noen film snutter fra seansen. De må oppleves med lyd. Tenk Eva har trodd at hvis hun brukte slik «manne» stemme, så ville ulldotten, dette i dunge.

Her tar Eva «stemmen» i bruk:):):)

2 comments

  • Hei på deg og gratulerer så mye till kjempebra plasering og oppflyttning. 🙂 Du er bare utrolig flink med dine hunder. Og så har jo Cornelia en far som er en stjerne, så det er ikke rart at dattra er flink også. :laugh: Tror du får ta deg en Sverige tur og läre oss litt også. Ha det riktig godt alla sammen på to og fire. Klemmer fra Gerd og Åcky 🙂 :star: :yes:

  • Flinke, flinke, flinke Cornelia med like flinke Eva-Liz! :yes:

    Tross mannestemme så må jeg jo si at jeg blir faktisk veldig stolt på dine vegner over hvor flink Cornelia er! Gleder meg å se lilletassen din i konkurranseringen og! :cowboy:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *