Uffameg, må jeg bestemme meg:)

020 (Small)Jeg sliter virkelig med å bestemme meg, for hvor den siste gutten og jenta,skal få flytte 😉 Håper det er fordi hodet mitt føles temmelig surrete ut pga alle «basseluskene»,som er på gjeste visitt. Jeg har hatt noen dager, der jeg har vært skikkelig tett i bihulene og tro meg, det er ikke noe særlig når jeg nesten må holde papiret klart, hver gang jeg bøyer hodet.  Eller er det rett og slett fordi jeg ikke har lyst å la alle dra 🙂 Men nå skal jo min lille jente, være hos Tine, så jeg beholder jo en. Connie og Oddvar, som jeg trener mye i lag med, skal ha hver sin gutt. Så her er jeg i en heldig stilling, i og med at jeg da faktisk får følge 3 av dem på nært hold 🙂

Ellers går alt greit med Gurin og småttisene. De spiser,bæsjer og sover. 🙂 Det er stille i kassa, noe som er et godt tegn på at de har det bra. Eneste utfordringen er å få nok næring i Gurin. Jeg synes hun inntar for lite, så vi har faktisk talt holdt maten i handa av og til for å være sikker på at hun inntar nok. Akkurat nå er jeg veldig glad for å at jeg har en god del kilo vom & hundemat valpefor i fryseren. Det er rimelig enkelt å lokke henne med 😀026 (Small)

En annen sak, jeg har sett litt på når de er 8 uker og det er utrolig nok, nøyaktig til påske 🙂

Nå har jeg også fått noen navne ønsker fra noen valpekjøpere, så jeg vet en del enkeltnavn.024 (Small)

Stamtavle navn Kjønn Daglig navn
Soltrollets  Night Rod  Hanne Milo
Soltrollets Fat Bob  Hanne Ice?
Soltrollets Electra Tispe Ella
Soltrollets Heritage  Tispe Eir
Soltrollets  Softtail  Tispe
Soltrollets  Roadster  Hanne
Soltrollets  Breakout  Hanne  Ike
Soltrollets  Ultra  Tispe
Soltrollets  Switchback  Hanne

027 (Small)026 (Small)

 

4 comments

  • Oj har du fordelt dem allerede? 🙂 så store de har blitt! De tar iallefall til seg næring – så det er klart Gurin trenger ekstra mye nå. De er aldeles nydelige alle sammen ❤️

    • Eva-Liz

      Neida, har ikke bestemt hvem som er hvem:) Men må jo gi de navn tidligere enn før pga NKK kjører forhands registrering nå- ) Slik det er nå er de så like, at jeg bare kunne trekt lapper om jeg skulle valgt:):) Ja, de er nydelige, veldig jevne i alle nyanser av gyldent:)

  • Ja sånn ja 🙂 Må være koselig å ha så mange bittesmå❤️

  • Tine

    Har drømt hund i heile natt, e søkksliten etter all treninga 😉 va kjempearti å helse på småttisan!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *