Trivelig spor stevne tross 7 manglende poeng

I går gikk jeg og Loke sporstevne.Resultat 391 poeng.Vi manglet 7 poeng på opprykk:) Jeg var usikker på om jeg skulle starte,har for tiden betennelse i høyre skulder og albu:( Men jeg bruker jo ikke høyre side når jeg fører hund.Bortsett fra da jeg skulle kaste aporten. Muligens var det den pussige kaste måten,som utløste tjuv starten til Loke. Han har jo vært bunn solid,det siste året.Ikke vet jeg, men han tjuvstaret så det sang:( Det presterte han selv på innkallingen. Så muligens var han rett og slett for gira. De kjørte apel delen før sporene. Erfarings messig går mine hunder bedre etter en fjelltur først:):) Men alt i alt er jeg fornøyd,når jeg tenker på at vi ikke har fått trent noe siden forrige sesong.Loke har gått 1 spor siden i fjor. NTBK hadde laget et trivelig arrangement, med gode spor og koselig kafe:) Selv om været var sterk kuling med regn. Dvs jeg og Loke gikk så høyt oppe i fjellet at vi hadde tett sne kov!!

Her har jeg 2 bukser på og er passelig søkkvåt:)

Likevel hadde vi en flott dag, med dommere,som virkelig ville at ekvipasjene skulle klare det .Fortsett slik:) Jeg og Kåre D. fikk trent litt miljø trening på «terrierene» våre. Loke har begynt å mislike andre hanner etter å ha blitt angrepet 3 ganger:( Og Kåre har en pyrineisk gjeterhund,som heller ikke er overbegeistret for andre 4 beinte. Jeg fikk gode råd hos Kåre og Bjørg, hvordan jeg skulle få han tilbake igjen:)Toppers. Jeg har så å si ikke bilder,men Vegard har filmet en del,så jeg må se om jeg får lagt ut noe film etterhvert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *