Trenings film fra i dag

Siden vi snart skal snuse på konkurranse planen i Sverige, fant Connie og jeg ut at det kunne være lurt å trene på gressWink Jeg merker at Gurin begynner å bli sikrere på elite momentene,slik som feks kjegla.Nå øker hun farten for hver gang nesten. Når Gurin er litt usikker på hva jeg vil, så minsker hun farten. De siste gangen vi har trent,så har farten økt.Ergo vet jeg at hun er blitt sikrere på elite momentene og samtidig er det en grei bekreftelse for meg med tanke på trenings oppbyggingen minSmile Blir jo litt små gøy når jeg tenker på at jeg  vurderte og ikke debutere med Gurin i klasse 3 denne sesongen….Nå har hun 4 strake 1 premier i klasse 3 og er klar for eliteSmile Under en del film snutter fra dagens økt.Mest Gurin og litt av Solan.

2 comments

  • Fantastisk fart!!! råtass-hundan dine, flink dokker e!!
    Og stilig hårsveis på dæ!!! 🙂

  • Eva-Liz

    Takk for det:) Men Gurin har enda større fart å by på,hun må bare få generalisert momentene i elite mere:):) Absolutt uvant med så kort hår….:):)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *