«Trening/aktivisering» på mark

Litt artig å gjøre noe annet enn den vanlige lydigheta:) Jeg skulle egentlig ta med meg posen med «feltsøk» gjenstander og flere valpe dummier.Men så var det å finne alt  i farta…….:) For de som lurer, Cornelia og Solan ligger bak i et løst dobbelt jakt kobbel.De er flinke til å vente, uten en lyd 🙂 Jeg fikk Vegard til å kaste ut for meg, så de skulle få litt bra avstand. Jeg sendte Cornelia også ut en gang.Men så at hun fikk trøbbel med bakfoten,så jeg valgte å kalle henne inn. Gurin er nå en liten «muskel bunt» på 13.4 kilo. (veide henne på dyreklinikken på tirsdag) Vegard bruker å si at kroppen hennes vokser, men ansiktet er like lite,som det har vært hele tiden 😆 Gurin var utrolig flink å sitte og vente på ut kommando.Men når Solan skulle hente og hun vente,ble det for mye for henne.Da tok hun seg en ekstra runde med apportering 🙂 Med tanke på at hun kun er 4.5 måneder,synes jeg hun er dyktig 🙂 Når jeg bruker fløyte, har hun en 120% innkalling.Men når jeg bare roper, kan hun la nysgjerrigheten råde litt,før hun kommer……..Det som er litt synd på filmen er at mine «tegn» til Solan ikke vises, han er bare helt rå på signaler. Men dere ser når han stopper opp litt med oppmerksomheten mot meg.Vegard hadde jo nesten gjemt den lille spor pinnen. 😉 Men han fant den til slutt 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *