Trening, mest dirrigering egentlig:)

Jeg fikk Vegard med å filme litt, når jeg trente i dag. 😉 Vanligvis deler jeg opp alle momenter.Men av og til lønner det seg å få et overblikk, over hvor man ligger ann ;-)Dette var første gang jeg kjørte hel apport dirrigering med ut til kjegla.Og for å si det enkelt,jeg er super fornøyd:):) Jeg er også fornøyd med ruta,Solan er lett dirrigerbar og vi har funnet frem til en viss form for enighet, om den stoppen ved kjegla.Nå stopper han kun når jeg ber han om det:):)……..i alle fall i dag:):)Avstands kommandoene begynner også å bli bra.Jeg er enda ikke helt super fornøyd,men det kommer seg:) Det vi må øve på fremdeles er «bak» i fvf, han har lett for å havne litt for langt fram. I «sikksakken» må jeg begynne å legge inn litt bli,slik at han ikke reiser seg før jeg har sagt «fot», når jeg kommer tilbake. Det jeg også funderer litt på er at han kan bli litt for ivrig,hvis «sikksakken» er tidlig i elite programmet. Jeg tror det kan bli en utfordring,når han skal utføre noe etter bare 5 meter med fvf….. 😉 Samtidig er jeg avslappet til det hele.Solan er bare 20 måneder.Jeg tror endel vil falle på plass,når han blir litt eldre og modnere. Derfor har vi det gøy og venter med å terpe oss i hjel,ihvertfall før vi har grunn for det:)::) Se på filmen og se hvorfor jeg er super fornøyd, med der vi er i dirrigerings treningen 😀 :mrgreen:

 

 

 

4 comments

  • Rita Rasmussen

    Mye bra her! Lykke til videre med treninga! Det eneste som du kanskje kan forbedre, er når han står ute i ruta – han burde vel ideelt fått belønningen mens han er i ruta – ikke når han er på tur tilbake til deg?

    • Ja,Rita,du har helt rett.Vanligvis når vi er flere,som trener.Bruker jeg ofte en hjelper,som kan kaste/springe inn med leken.Hyggelig at du titter innom:)

  • Yvonne

    Fy-flate for en arbeidsglede!! Man kan jo ikke la være å bli gla når man ser han Solan i action 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *