Trening med lille hopp og sprett

Under er litt trenings film av Gurin. Det ene klippet har jeg tatt bort lyden pga at Reidar og Vegard pratet så i bakgrunnen 😉 Vi er begynt å se litt på klasse 3 momentene. Jeg føler egentlig at vi er godt i rute, spesielt siden vi ikke skal delta i noen konkurranser denne sesongen 😀 Siden jeg har valgt å trene inn adferd på frivillig basis, er det naturlig at hun tilbyr det siste først.Så mange «sitt» under marsj var jeg forberedt på 🙂 Jeg tenkte litt på å få filmet fra jeg starter og mellom momentene, siden jeg får en del spørsmål om akkurat det.Problemet er at filmen da vil bli veldig lang og treg å laste.Men jeg skal se hva vi får til en dag

One comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *