Tannkjøtt trikset og grattis:)

Hvis tannkjøtt trikset stemmer, så er Lazy drektig.Det heter at om tannkjøttet lysner rundt dag 20. så er tispen drektig.Jeg vet ikke jeg, Lazy er bare på dag 12 og hennes er allerede lysnet:)Nå var hun parret på dag 17, så muligens det kan ha noe å si i forhold til treff på eggløsning. Men vi får se,jeg tror jeg foretrekker ultralyd for å være helt sikker 🙂

Ellers slår soltrollingene til igjen:) Jeg må nevne en sak, jeg prøver å følge med på alle soltrollingene .Men nødvendigvis er jeg ikke den hyppigste facebook bruker, så om jeg glemmer å nevne noen, er det ikke med overlegg. Når det er på kull sida eller jeg får beskjed direkte, da henger jeg med på hva alle disse flotte ekvipasjene styrer med:)

Tone Beate og Aqua er blitt tatt ut i talent troppen i lydighet .En utrolig ekvipasje og rått at det er Tone Beate sin første konkurranse hund:)

Lena og Bella har vært med på dommer-samling i retriverjakt som BK-ekvipasje. Tilbakemeldingen var en solid 1. premie ⭐ og ikke en eneste anmerkning fra noen av dommerne 👌( de var 12 stk som dømte samtidig) Lena er også ny med hund:):):)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *