Super Solan

 

Cincopa WordPress plugin

Ser at filmene har dobbelt kopiert dekk under marsj 🙂 😛

Tenk jeg grudde meg som bare det, til denne konkurransen. For det første har jeg «dårlige vibber» for banen til Tromsø hundeklubb. Hverken Loke eller Cornelia, liker denne banen. Og etter som jeg har forstått, er det flere hunder,som ikke trives på banen.  Banen ligger ved havet, nærmeste nabo er en heste hage. Rett ved siden av banen renner en stor bekk,som lager en del «fosse brus».Så var det dobbel utstilling der i helgen. Det betyr trengsel og masse lyd. Jeg føler vel heller ikke at trening har blitt prioritet opppi det å få 10 valper 🙄 Men hva gjør Solan, jo han kjører fult fokus og ryster meg langt inn i sjela 😮 Nullen på ruta var jeg klar over kunne komme, så det er bare mengde trening som må til og å få inn et signal på fokus fra meg. Solan blir litt uryddig, av og til. Det er noe jeg ikke vil legge så mye vekt på enda. Jeg vil at han skal være like glad hele veien oppover.Og det å få 10 i helhet i lydighet er ikke ofte, så den poeng summen betyr mye for meg 😎 Nå har jeg det luksus problemet at jeg har 3 hunder i klasse 3 lydighet 🙄 :mrgreen:

 

Fornøyd!

Fornøyd!

 

 

Øvelse Karakter Koeffisient: Poeng
Fellesdekk 2 minutter med skjult fører 10 2 20 🙂
Fri ved foten 8 3 24 Litt vel lykkelig innimellom 😉
Dekk under marsj 10 2 20 🙂
Innkalling fra sitt, med stå 10 2 20 🙂
Stå under marsj 9 1 9 Litt for lykkelig, når jeg kom tilbake
Fremadsending med stå 0 2 0 Som forventet:)Solan sprang ut og «gjettet» hvor ruta var. Han så ikke fremover i det hele tatt.
Apportering 9 2 18 Litt skjev innsitt
Fritt hopp over hinder, med sitt 10 2 20 🙂
Kontroll over hunden på avstand 9 2 18 Bittelitt fremdrift
Helhetsinntrykk 10 2 20 🙂

Bandet er bra slutt belønning

Bandet er bra slutt belønning

Sum poeng: 169 Opprykk til lp3

Super putten


 

8 comments

 • Åsa

  Gratulationer i mängder till uppflyttningen till lp3! Ni är så härliga att se tillsammans! Hur gör du nu – 3 hundar i samma klass är – vilket kärt problem.

  Vi bugar och bockar återigen för de strålande framgångarna!

  Åsa m flock

 • Grattis till Solans uppflyttning. Nu är det inte långt bort till dess vi ses,

 • Gratulerer masse, utrolig dyktige er dere. Er full av beundring 😀

 • Grattis till en kanonbra prestation, ni är SÅ DUKTIGA! 😀 Jag kan tro att det inte har blivit någon tid för träning med 10 vapar i huset! Synd på rutan, men det är sånt som händer och huvudsaken är att både du och Solan har kul! Jag förstod inte det där med att "Solan blir litt uryddig" – vad betyder det?

  Kram, Pia

 • Eva

  Takk til alle, Jeg har rett og slett et luksus problem. Men nå har jeg jo trykket Loke fra lp, det blir kun bruks på han. Gleder meg masse til dere kommer 🙂

  Uryddig betyr at når Solan er svært lykkelig:)Kan han bli litt "dansende" i bevegelsene og da kan det se litt uryddig ut i feks fri ved fot. Det er bare ren glede han viser og siden jeg synes det er så viktig, tar jeg det helt sakte.

 • Gratulera så mye.

  Tippa du har et luksusproblem nå ja.

 • Elisabeth

  Gratulerer så mye Eva-Liz!! Du er kjempeflink!! 🙂 >Hilsen fra Bodø

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *