Strandtur og litt til

I natt har valpene sovet i bur. 3 i et bur og 6 i et annet. Vi la de i 11 tida i går kveld og jeg stod opp 04.30. Det var ikke et pip, ingen tisse eller bæsje uhell 🙂 Jeg var så «tøff» at jeg tok meg tid til å slå på kaffetrakteren og ta meg en lyn kjapp dusj før jeg slapp de ut. Opp med veranda døra og 9 stykker i full fart etter meg ut 🙂 Men husk på at her har de søsknene,som trygghet, det er ikke sikkert at det er like kult å ligge i bur på en ny plass.

Connie har hatt Ice på hjemme besøk noen timer og det gikk smertefritt. Men hun oppdaget en finurlig ting, når hun brukte fløyta ute på Ice, begynte han å lete etter meg!!!!! Så jeg foreslo til henne at det kanskje er lurt at valpe kjøperene er flinke til å bruke fløyta også ved måltidene den første tida. 

En ting,som jeg har glemt å nevne til valpe kjøperene er at når Gurin «leker» kan hun ha skikkelig «grov» lyd. Hun høres nærmest ut,som en gammel Rottweiler. Dette må ikke blandes sammen med at valpen/hunden er sint på noe vis. Jeg ser/hører allerede at en del av valpene har arvet dette:) 

I dag har det vært nydelig vær,så vi klarte å få til en strandtur før valpene drar. Gjett om de koste seg. Men når bølgene slo inn, var det litt skummelt 🙂 Filmen fra stranden er kun ren valpe lykke 🙂 Men den gir et inntrykk av hele gjenget nå,som de har pasert 7 uker.

Den lille snutten av Milo ble til helt på sparket og tro meg,  han har aldri før gjort dette. Men jeg tok sjansen siden det passet seg slik. På filmen ser dere noe meget viktig når det gjelder apport. Ta for all del i mot hunden og ikke apporten under innlæring. Altså ros og klapp hunden masse, før dere bryr dere om apporten. Jeg er for snar den ene gangen han kommer.Men jeg var littt klar over at det var første gangen han gjorde noe slikt og jeg ville han skulle lykkes 🙂

Er han ikke flink 😉


 

 


 

2 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *