Solans albu pose

For en hund:):)

Solan har en stund hatt en «pose» på albuen. Han viser ingen form for ubehag med den. Siden jeg er så heldig at 2 av «super gjenget» er veterinærer, fikk jeg en av dem til å se på han rett før vi skulle til Harstad. De var helt enig med meg at han ikke hadde vondt. Så jeg ville se det ann en stund før jeg gjorde noe videre. Men nå før helga bestilte jeg time, som jeg da fikk til i dag. Jeg vet at enkelte hunder kan få slike opphovninger hvis de ligger mye på hardt underlag. Og ingen av  våre 3 hunder, liker å ha noe under seg når de sover. Jeg har en teori om at det rett og slett blir for varmt for dem.

 

 

Må jo innrømme at jeg hadde litt uro i bakhodet, for at det skulle være noe skikkelig ugg i den kulen. Heldigvis var det ikke noe farlig. Antagelig er det rett og slett for at han foretrekker å ligge rett på gulvet. Det har så blitt en form for «sene skjede betennelse». Vi skal bare følge med om den minsker. Det eneste som kan være litt ekkelt er hvis den blir større og sprekker. Da vil det bli åpent inn til beinet. Men Marte var også der i dag og hun mente den var blitt mindre siden forrige trening:) Ellers, så hoftene og albuene flotte ut,så ingen grunn til bekymring:):) Solan veier nå nøyaktig 25.1 kilo,som jeg mener er veldig fint for han.

Samtidig som jeg var på dyreklinikken,fikk jeg bestilt time til Cornelia. Vi må jo på ultralyd etterhvert…….. 😉

Hanne har vært så snill og sendt meg noen bilder fra NKK Harstad. Typisk hall kvalitet. Men et par av bildene digger jeg. Synes de viser så godt intensiteten i Solan 😆

Liker dette bildet.

2 comments

  • Krysser fingre og poter for at alt går bra med albuen, og at den blir mindre og ikke større, for så å sprekke. Det hørtes ikke helt bra ut. Enig med dine kommentarer under bildene, "For en hund"

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *