Solan og trening

Gurin trener slalom

Gurin trener slalom

 

Under er film av trening med Solan. Elite kjeden har jeg lånt hos Marie, Carmas matte :-)`Det som er morsomt på den er at det «småtteriet»,som blir feil er pga mine kommandoer. I  ruta er jeg for sen å kommandere i forhold til underlaget og på kjeglene er jeg litt for snar 😕 Litt synd at jeg ikke vises på apport dirrigeringen, den var bare nydelig utført av Solan.Jeg bruker kun ord og ingen arm bevegelser. Når apportene ble utlagt,satt han i bilen, så jeg er absolutt sikker på at han ikke har laget et mønster etter utleggings prinsippene. Akkurat når vi snur oss til apport dirrigeringen, må jeg faktisk be han «skjerpe seg» 🙂 Jeg merket at han begynte å gå seg opp og bli veldig høy 🙂 Vi hadde litt dårlig plass, så lengdene til ruta, ble ikke helt rett. Den andre filmen, viser litt «hjernevasking» 😉 Jeg er en elendig apport kaster, ergo så trener jeg på at hundene skal kunne ta hoppet på tilbake veien åkkesom 😉 Jeg er også en stor tilhenger av kvalitets sikring av «kommandoer». Jeg vil at hundene skal få så god innlæring at jeg slipper at de går situasjonsbetinget på konkurranser. Jeg føler at det blir mest rettferdig og det gjør det enklere for meg 🙂 På filmen kaster jeg apporten med vilje til sides. Legg også merke til hva som skjer,siden jeg kun sier «hopp» og ikke apport før han hopper. Grunnen til mitt utbrudd om «et shit elendig hopp» er touchen på tilbake hoppet 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *