Solan med opprykk til Elite

Her er poeng fordelingen. 8-)Jeg skulle ha skrevet mye mer om dagen i dag.Men akkurat nå er jeg rett og slett for trett.Samtidig har jeg vel egentlig ikke skjønt det, at lille slutten på 17 måneder nå er i elite 😉

 
 
Øvelse Karakter Koeffisient: Poeng
Felles sitt med synlig fører 10 2 20   😆
Fellesdekk 3 minutter med skjult fører 10 3 30   😆
Fri ved foten 9 4 36   😆
Sitt under marsj 9.5 2 19   😆
Innkalling fra dekk, med dekk 9 3 27   😆
Fremadsending med dekk og på plass 8 4 32  Her kommanderte jeg litt for sent,så Solan havnet med fremlabbene på rute bandet.Jeg tok en sjanse på dirrigering mot midten og ny dekk kommando.Her må jeg bruke full konsentrasjon pga Solan er lyn kjapp i bevegelses endring.Så akkurat når jeg har dirrigert, må jeg gi ny kommando.Heldigvis fungerte det 😆
Apportering over hinder 10 3 30   :mrgreen:
Apportering av metallgjenstand 7.5 3 22.5  Denne foregikk ved siden av hopp hindret,så når Solan snur seg med apporten,virker det som han lurte på om det var meningen at han skulle hoppe tilbake med denne også.Her valgte jeg og si Solan istedenfor å risikere en null 😉
Neseprøve 8 3 24 Litt tjafsing på nese prøve pinnen.
Kontroll over hunden på avstand 8 4 32 Måtte til med en dobbel kommando her på første oppsitt.
Helhetsinntrykk 10 1 10 :mrgreen:Denne karakteren betyr mye for meg.
  Sum poeng: 282.5 Nr.1 i klassen og en 1 premie med opprykk til elite 😆 😀

12 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *