Solan gjør det igjen

😀 Ny 1 premie og klasse vinner i lp 3. I dag endte vi på 274 poeng.Jeg er ikke fornøyd med min egen innsats i dag.Gjorde noen helt «tullete» fører feil.Men,Solan derimot gjør jobben,som altid :mrgreen: Jeg personlig mener helt ærlig,at Roger (andre plass) gjorde en mye bedre jobb,som fører,enn meg i går. Men nå er det slik at Solan heldigvis ikke liker smultringer, mens Xena ordnet seg en til lunsj 😐 Det er altid koselig å møte Roger i ringen, siden han har et utrolig godt humør og klarer å late,som han er helt avslappet……… 😛 Så opprykket til elite, synes jeg var veldig fortjent til denne ekvipasjen.Mega grattis fra oss 😀 Til de som lurer…Jeg blir ikke å starte i elite før neste sesong.Solan, skal få tid til å bli moden nok. Mest sannsynlig blir jeg og prioritere bruks neste år.Det er jo det, jeg synes er mest gøy.Eller som Vegard,sa det.»Lydighet var jo egentlig en bi ting for deg» 😀 Litt artig utsagn,med tanke på at jeg debuterte med Solan i mars i år og nå er han i elite…….. 😉

Øvelse Karakter Koeffisient: Poeng
Felles sitt med synlig fører 10 2 20   😆
Fellesdekk 3 minutter med skjult fører 10 3 30   😆
Fri ved foten 7 4 28   Ikke bra.Startet med å trø på halen hans under steg forflytting.Solan gikk og dyttet meg i handa,store deler av fvf.Dette er et dempings tegn hos han,så jeg vet ikke helt hva som utløste det.Ellers var han  helt med  i vendinger og slikt.Men helt tydelig at Solan ikke trivdes helt og når jeg presterer å gå som en «potet sekk» i tilegg,kan man ikke forvente mere.
Sitt under marsj 8 2 16   Jeg følte at Solan ikke hadde satt seg:(Brukte en dk helt unødvendig.Dommeren spurte meg om hva jeg holdt på med.Ødela en 10èr der:(:(
Innkalling fra dekk, med dekk 9.5 3 28.5   😆
Fremadsending med dekk og på plass 10 4 40 Nydelig.Ruta er jeg usikker på pga at Solan har en tendens til å «trekke» mot høyre.Så denne er jeg mega fornøyd med:)
Apportering over hinder 9.5 3 28.5   :mrgreen:
Apportering av metallgjenstand 7 3 21  Solan har en egen variant på opptaket.Han slår labben på metall apporten,slik at den står på høykant,før han tar den opp.Det var selvfølgelig ingen enkel oppgave på kunst gress………
Neseprøve 7 3 21 Løftet 1 feil pinne først.Ellers helt flott.Ingen tjafsing:):)
Kontroll over hunden på avstand 8 4 32 Solan la seg rett etter en sitt kommando.Så måtte til med en dk.Roger fortalte meg etterpå at jeg hadde lagt hodet bakover,slik at det så ut som jeg ga en ekstra kommando.Uff, helt ubevist fører tull:(
Helhetsinntrykk 9 1 9 Fikk flott tilbakemelding av dommeren.Han,som mange andre, likte Solan  og hans helt spesielle «attitude» 😆
Sum poeng: 274 Nr.1 i klassen og en 1 premie

One comment

  • Solan og Eva-Liz gjør det igjen! 😀 Stort grattis til dere, utrolig dyktige! Dessuten liker jeg tanken din med «tulletrening». Det er ikke bare tull, det gir resultater 😀 GRATULERER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *