Solan 21 uker og Loke 4 år


4 år

Siden jeg har utviklet meg til en elendig blogger, for jeg heller bruke film og foto 😉 Filmsnuttene er egentlig bare for gøy. (Filmene er på side 2, se sidetall helt nede på denne siden.)) Skulle trene men det ble mest bare tull 🙂

Loke har fylt 4 år nå og er vel å regne som voksen…….Jeg tenkte jeg skulle gå med han i Tromsø den 21, men muligens dropper jeg ut. Han er rett og slett ikke i form. Det virker som han har mistet det meste av konsentrasjon etter den ulykksalige påkjørselen:( Heldigvis merker vi ingenting i det daglige eller i lek med de andre hundene. Men hvis jeg stiller krav til konsentrasjonen, så faller han som oftest helt ut. Desverre må jeg nok innse at hans konkurranse karriere fikk en brå slutt:( Den siste uken har han vært med Vegard på jobb,siden Cornelia har hatt stå dagene i løpetida. Mye mindre stress for de begge 2. Jeg har også meldt på Cornelia i Tromsø. Realistisk sett er vi ikke i nærheten av opprykk denne gangen. For tiden har hun en heller rotete «fri ved fot». Det blir vel ofte slik at man prioriterer andre momenter. Shame on me, da Cornelia var 1 år fikk jeg høre hos en dommer at hun var lysende, det var etter fri ved fot. Hm, han skulle sett henne nå………Solan er veldig lik Cornelia, altså treningsnarkoman/belønnings freak. Så herlig å jobbe med, men akk så lett å belønne feil 😆 Så jeg har foreløbig nesten ingen kommandoer på han, kun frivillig adferd. Plass og dekk er vel de eneste han kan sånn noenlunde, utenom kom:)

En utstillings dommers drøm...........

21 uker

Loke i sitt yndlings element

Cornelia

Fart

Kommer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *