Solan 13 måneder

I dag er Solan 13 måneder og jeg fikk Vegard til å filme litt LP2 trening.Jeg oppdaget at han ikke hadde filmet innkalling med stå.Men der er Solan meget bra. Så lenge han ikke utfører «ståen» før jeg sier noe,,,,, :-)Ellers ser jeg at vi må terpe litt på fri ved fot nå,han er for langt frem. Oppdaget også at han har fått en uvane med å hvile på ene hoften.Ergo blir han litt skjev i avstands kommandoen og dekket. Hvis dere ser på hoppet, har jeg med vilje lagt apport bukken,som forstyrrelse. Jeg har faktisk opplevd i bruks konkurranser,at apporten ligger ved siden av hopp hinderet. Så jeg prøver å trene vanskeligere enn det er:)

Med utgangspunkt i at Solan fyller 13 måneder i dag, er jeg super fornøyd med han. Nå handler det rett og slett om å terpe og pirke på momentene. Solan er såpass stø i kommandoene at hvis jeg sier «hopp» feks inne i stua,så hopper han rett opp og ned 😀 Det er heller ikke noe problem å kjøre stå og dekk kommandoer etter hverandre.Han skiller helt på de. Vær oppmerksom på at det tar litt tid å lade filmen pga at jeg har lagt dem ut sammen.En aller så liten tabbe:)

Cincopa WordPress plugin

6 comments

 • Ser fint ut ……tävling snart 😉 ???

 • Så fint ni arbetar tillsammans! Ska visa filmen på er för kursdeltagarna i min "slyngelkurs" så att de får ett mål att sträva mot! Jättebra samarbete, fantastiskt arbetsvillig hund! Man bugar…

  Hälsningar

  Åsa m fam

 • Pia

  Jag är enig med föregående talare – det ser jättefint ut!

  Framförallt har han en helt fantastisk attityd, underbart att se 😀

  Kram, Pia

  • Takk for det.Pia.Jeg synes jo "attituden" er viktigst.Hunden skal virkelig like å jobbe med fører. Nå er det jo slik at jeg sjelden trener, slik det ser ut på filmene. Jeg "fanger" mer i hverdags situasjoner,så sjekker jeg av og til, slik som det vises. Jeg tror det er viktig å ikke låse seg i ett mønster. Da ender man fort opp med en hund som går på det situasjons betingede.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *