Snart 3 måneder

Affe

Tenk at valpene fra Sjokolade kullet blir 3 måneder den 10. Jeg vet at noen

Leo

allerede har vært og revaksinert. Vi har fått masse flotte tilbakemeldinger fra valpe kjøperene. Dette er en av dem: «Ellers går alt supert, vi er så takknemlig for å ha fått kjøpt verdens beste hund hos dere, hun er så herlig!!! Hun er kosete og leken, rolig og aktiv, bestemt og mild, helt perfekt!!!»Det er så koselig når det plutselig dropper inn en melding og bilde av de. Men jeg må innrømme at selv om jeg er et «data menneske» er jeg ikke god med mobiler.Så bilde overføring fra mobil til pc er ikke helt min greie.Jeg synes ofte bildene blir små og kornete…..Men derimot på mail er saken en helt annen.Hint,hint ;-)Kanskje vi får noen 3 måneders bilder og litt oppdateringer…..Men jeg har vært og «lånt» noen bilder 😎 Rose vet jeg allerede går på valpe kurs hos Sportshunden i Trondhjem. I og med at hun har en lang utdannelse fremfor seg,er det viktig at hun får mye miljøtrening tidlig. Her er et vedlegg som sier litt om omsorgshund.Og jeg vet at Rose,skulle delta på dette seminaret. Jeg angrer jo svært på at vi ikke selv beholdt en tispe valp fra kullet.Men samtidig passet det dårlig for oss da og Solan er enda temmelig ung. Så vi vurderer å kjøpe inn en tispe valp, om en tid. Jeg har 2 spennende kull i kikkerten,som er planlagte. Disse kullene har alt jeg mener Golden skal ha og er heldigvis også helse sjekket i likhet med våre hunder.Samtidig er foreldrene meriterte i aller høyeste grad 😀 Når det gjelder Eddie,som nå heter Teddie pga at de nye eierene misforstod navnet,vet jeg at mange lurer på hva som skjedde. Men det er ikke noe jeg vil gå ut med i bloggen. Eddie har det nå alle tiders hos Ingvill og er en super valp, etter tilbakemeldingen å dømme.Ingvill er veldig flink å sende meg en melding i ny og ne. Men det jeg kan si er at ved evn neste kull,vil  den aller minste snev av dårlig mage følelse gjøre meg betenkt.

Affe i farta

 

 

 

Leo og Sigrid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *