Så koselig tilbakemelding

Når man holder kurs, kan man jo egentlig aldri være sikker på at deltagerne er fornøyde. Forrige gang jeg holdt kurs, var jo nybegynner lydighets kurset, som nettopp er avsluttet. Nå var det et flott gjeng og de har bedt om et oppfølgings kurs. Så jeg går utifra at de ikke var så altfor misfornøyde 🙂 Men som sagt, man kan aldri vite om man virkelig har nådd inn hos deltagerne eller ikke. Så i dag fikk jeg noen koselige facebook meldinger og jeg ble så glad at jeg må bare si det 🙂 De var slik (noe forkortet):

Hei Eva-Liz:)
XXX er blitt kjempe flink. Tilbyr utgangs stilling hele tiden. Nå er jeg begynt og sette på ord å jobbe med at hun skiller dekk og  på plass:)
Og jeg belønner med leke. Måtte kjøpe meg slik kong leke du hadde, XX elsker den. Den er kun brukt når vi trener:) kurset var veldig nyttig for oss;)

Hundelivet ble et helt annet liv nå etter kurset, jeg forstod mye mer, og jeg forstod hvordan jeg skal lære henne ting 😀 kjempe artig 😀

Så svarte  jeg at det var koselig med tilbakemelding, fordi man ofte «mister» deltagerne etter endt kurs. Da fikk jeg denne:

Hehe 🙂 det var bra, for det var kjempe bra  :mrgreen:
når XX «maset» før (før kurset) var det bestandig ett sokk hos meg, men nå gleder jeg meg til hun skal mase litt ,slik at vi kan gjøre noe i lag 😀 Jeg  har fått et helt annet syn på det å ha hund 🙂 Og jeg er fast bestemt på å begynne å konkurere med henne når vi begynner å få ting på plass. men det er så utrulig gøy når hun tilbyr seg selv og jeg kan begynne med å sette ting sammen 😀

Er det rart jeg synes det var super koselige meldinger :mrgreen:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *