Søndags trening

Jeg og BS bruker å møtes før valpe kurset for å trene egne hunder. Sist søndag trente vi litt hverandres hunder:) Dvs jeg trente en del med Tina (hans Labrador) på ro og at hun trygt kunne komme med leken sin, for så å få fri kommando. Tina lærte lyn raskt. Veldig gøy, siden hun har hatt en tendens til å anse leken som sitt bytte:):) Bjørn Ståle hadde hele gjengen på plass og i fri ved fot. Desverre hadde jeg lagt bort kameraet når han kom vandrende med 3 hunder i fri ved fot. Men tro meg, det var et pent syn. Vi trente også våre egne hunder og så brukte vi lek, som belønning. Dvs de fikk springe bort til hverandre og herje litt. Det fungerte godt. Vi fikk også testet innkalling, da det plutselig dukket opp en bil og parkerte et stykke i fra oss, men nært hundene, som var i full lek. Ut kom det også en del folk. Jeg tror vi begge ble passelig stresset:):) Men klar i hodet var vi, en kommando og så vende ryggen til å gå. Jeg må nok innrømme at jeg ble litt forbauset når jeg forsiktig så meg over skulderen og alle 3 hundene kom i full galopp:) Men gjett om de fikk belønning!!! På bildene under vises det hvilken teknikk Cornelia har på å alltid komme nærmest føreren:):)

Cincopa WordPress plugin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *