Rose,midlertidig?

 

Nå er Rose (Soltrollets Chardonnay Rose) hos oss. Rose er blitt en flott ung, ung hund på snart 8 måneder. Rose er begynt på en lang utdannelse og skal egentlig bli en arbeids hund. Hun har gått valpe kurs og fortsettelses kurs hver uke hos sportshunden i Trondhjem i tillegg. May-Britt fant fort ut at Rose sin kapasitet strekker seg langt. Pga planene til May-Britt er Rose mye miljøtrent pga at hun må fungere i mange ulike situasjoner. Men samtidig kunne være helt passiv, når det kreves. Hun er vant til daglige skogs turer og går løs.Kommer på innkalling. Grunnen til at hun er hos oss, har overhodet ingenting med at det er noe galt med henne eller relasjonen Rose-May-Britt. Men av og til går ikke livet den veien man hadde planlagt.
Nå er vi veldig i tenke boksen om hva som er best for Rose. Jeg kjenner jo at det å trene 4 hunder på en gang kan bli litt vel tøft. Så vi vurderer om hun vil ha det best hos noen, som kan trene henne og gi henne mer stimulans. Men i utgangspunktet skal May-Britt kunne få henne tilbake. Selvfølgelig innen rimelig tid. Så muligens kan det være noen som vil se hvordan det er å ha en hund å trene med eller kanskje noen, lurer på å ha hund nummer 2. Men er usikker på om det er en bra løsning. Om vi skal vurdere å ha henne hos noen andre skal det være i rimelig kjøre avstand til oss. Tromsø. Harstad, Narvik osv. Hvis noen seriøst kan tenke seg å ha henne, er det bare å ta kontakt. Men som sagt vi har ikke bestemt oss. Forutsetningen vil være hva som er best, for Rose.

4 comments

  • hehe.. jeg må innrømme at min første tanke var ‘heldige eva-liz som har fått hjem en av babyene sine!!’ 😆 Men skjønner jo absolutt dette med å trene 4 hunder. Det tar jo sin tid, både trening og turer. Uansett – regner med at du finner en ny kjøper/forvert til henne etterhvert hvis det er slik at du bestemmer deg for at hun ikke blir igjen. Blir spennende å se hva du bestemmer deg for 🙂

  • Nydelig jente 🙂 Men min første tanke er, om hun skal tilbake til sin eier – er det så lurt å flytte henne til enda et hjem foruten hos dere? Selv de sterkeste hundene har vist seg å kunne ta «skade» av for mye miljøskifte…….
    Men nydelig jente ja 😛

    • Hanne,jeg har akkurat samme tankene.Men så er det å se egne begrensninger……….Rose er vant tl trening og stimuli hver dag. Men,men vi får se. Hun er nå glidd rett inn flokken her,selv om Cornelia er høyløp:):) Rose er nydelig.Skal jeg beskrve henne,så må det bl at hun ligner på en gazelle::)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *