Rett og slett bæsj

I dag har jeg kommet ut av tellinga på hvor mange ganger jeg har skiftet i valpe kassen :cry:Nå har jeg gått over til kun store apotek bleier oppå madrassen. På morningen var det en valp med løs mage. Det utviklet seg fort til 5. Så nå har alle fått 2 ganger med ZooLac i dag. Jeg aner ikke hva som er årsaken. Cornelia får kun Royal Canin valpefor, men muligens har hun veldig mye/kraftig melk, så de er forspiste 😉  De er aktive og patter godt. I dag har det vært en utrolig utvikling i kassa også. Jeg trodde først det var tilfeldig at tispen med grå nakke så ut som om hun «lekte» med en annen valp. Men utover dagen har jeg sett flere som, er begynt så smått med «leke» tendenser. Nesten alle er begynt å sitte når de tisser og bæsjer. Nå er det slik at når jeg kommer inn er de fleste i full fart mot meg. Det virker som de «roper» :Løft meg opp 😆

2 comments

  • Helledussen!!! <3 <3 Hva gjør vel litt (mye) bæsj, når de er så søte som sukker? 😉 Utrolig fine alle sammen, og flotte farger! og enda finere blir de nok! Må være gøy at de kommer i full fart når dere kommer inn! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *