Reise klare

Da var siste ormekuren gitt og jeg har  enda en gang klipt  klørne til alle. Jeg er rimelig sikker på at jeg brukte like lang tid på Dynamitt sine klør,som jeg brukte på de andre 5 og de voksne hundene tilsammen. Han er en liten makk.Vrir seg og bukter seg,så det er utrolig.Resten av gjenget er helt greie nå med kloklipp. På torsdag reiser de første. Det blir rart, de 8 ukene som de er her er intense.Men så utrolig flotte. Det å følge utviklingen fra fødsel til midt i sosialiserings perioden er fascinerende og jeg kunne nok hatt det som heltids geskjeft, hadde det bare vært mulig.  Jeg har fått stamtavlene og pin kodene fra NKK,så alt er klart for de nye eierene.

En sak som er viktig å huske er at  dette gjenget må revaksineres når de er 11 uker, siden de var første gang ved 7 ukers alder.

One comment

  • Tone Molnes

    Kjekt å kunne følge med valpene og se bilder av dem her. Går inn titt og ofte og har vært spent på neste oppdatering 🙂 Ser ut som en utrolig flott gjeng!!! Gleder oss så til å kunne få Krutt hjem til oss. Her har familien endelig landet på et navn til Krutt selv om vi syntes Krutt var utrolig herlig det også. Han får heretter navnet Troy om vi ikke ombestemmer oss ennå en gang. Føles betryggende å ha en så engasjert oppdretter som virker oppriktig engasjert og med bøttevis med kunnskap som kommer oss nye valpeeigere til nytte. Nå krysser vi fingrer og tær for at Krutt skal få et godt og langt liv som redningshund i Bergen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *