Planlagt kull

Vår 2014

fiktivGurin og Enzo.

Disse 2 hadde en perfekt romanse i dag,(lille julaften) så nå er det bare å krysse fingrene 🙂

Dette er et kull som jeg nesten vil kalle propell eller duracell kull 🙂 Dette vil bli valper for den,som har klare mål med sine hund. Valper etter disse 2 foreldrene vil muligens være en handfull for mye, for førstegangs eiere. Men samtidig har vi alle vært der en gang, så jeg vil ikke avvise det..Men vurdere hver enkelt. Begge foreldrene har en stor arbeids motor og en fantastisk av knapp. I jakt sitausjonen kan Enzo bli het. Dette er noe,som også kan være utslag av trening. Disse 2 er nokså like i forhold til mh resultat: Reagerer og avreagerer like kjapt:)Så er du ute etter en super bruks, jakt eller redningshund er det bare å ta kontakt.

Hvis noen vil ta kontakt med Catarina, får å høre mer om Enzo, er det bare å sende henne en mail:catarina.normann@telia.com

Valpene vil være leveringsklare april/mai 2014

 Gurin  Enzo
 Sandbytösens GurinHD A, ED 0Øyenlysning u.a. (16.06.2013)GR_PRA1 normalGR_PRA2 normalMor= normal clear-prcdPRA  Peruddens IntenzoHD A, ED 0Øyenlysning u.a. (18.09.2013)GR_PRA1 normalGR_PRA2 normal
 Gurin er en liten tispe  med en super attitude.I en alder av 1.5 år tok hun 4 strake 1 premier i klasse 3 lydighet. Good på utstilling. Mh testet med 1 på skudd  Enzo er en av få hunder,som debuterte i lydighet med 200 poeng,altså full pott:) Han er i elite lydighet og i elite spor/bruks. NKL B-prov retriever  med resultatet;   1:a pris (provbäst) Han  har 4 st 1:a pris på nkl  WT. Altså en hund,som virkelig har retriever egenskapene i behold. Utenom dette Godkänt L-test (vårdhundskolan) – d.v.s. behörig att få påbörja utbildning till vårdhund. Mh testet med godt resultat.Enzo har også Good på utstilling.Men viktigst av alt er at han, som Gurin er en toppers familiehund og treningskompis for Catarina. 
 37015_4953352481988_801768129_n 087 (Small) g (Small) 069 (Small)

Gurin

Gurin

 dsc_0601 (Small) catarina enzo spar dsc_0049 enzo-jaktprov-1 (1)

 

Er du interessert i valp fra dette kullet?  For å kontakte oss er det bare å  fylle ut skjemaet  lengre ned på siden eller: Ta  kontakt på mail i første omgang eller telefon (90202744)  for info og for å evn sette deg opp på liste. Fortell om deg selv og evn tidligere erfaring med hund. Vi vil da vurdere om dette er rett hund for dere. Vi forbeholder oss retten til  å vurdere om du som valpekjøper er rett for en slik  retriever.

 


Jeg ønsker en hund til

Kjønn

Erfaring med rasen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *