Planlagt kull 2014

Rose og Solan.  Dette er et kull,som Mari-Louise og jeg planlegger våren/sommeren 2014. Kullet vil være hos henne i Harstad.  Mere info og nyere bilder av Rose kommer. 

 

 

Soltrollets Chardonnay Rose BH NO LCH SE LCH Khemosabi Mj’s Smooth Criminal

403518_310414225702621_219207744_n

Rose 1 år

Solan i aksjon 
Rose er fra vårt eget oppdrett og har utviklet seg til en fantastisk hund på alle mulige måter: familiehund, sportshund, besøkshund, terapihund og skolehundRose har  A på både hofter og albuer. Øyenlyst:Uten anmerkninger. prcdPRA,  (Sensorisk ataktisk neuropati), GR_PRA1 og GR_PRA2, fri ved foreldre. Solan er i lp klasse elite, bruks klasse B, karakter og mental testet. A på både hofter og albuer. Øyenlyst: Godkjent for avel. prcdPRA test-normal clearSAN  (Sensorisk ataktisk neuropati)-clear/normalGR_PRA1 ogGR_PRA2 clear/normal
Vi har også prøvd oss på jakt prøve,der han ble prøvens beste hund:) Utrolig med tanke på førers manglende erfaring:)


 Her vil det bli en hund, som fungerer like godt på jakt marker som i lydighets ringen.  

Er du interessert i valp fra dette kullet?  Ta kontakt med  Mari-Louise på mail:ml.asp@online.no eller tlfnr: 90682293. For å kontakte oss er det bare å  fylle ut skjemaet eller: Ta  kontakt på mail i første omgang eller telefon (90202744)  for info og for å evn sette deg opp på liste. Fortell om deg selv og evn tidligere erfaring med hund. Vi vil da vurdere om dette er rett hund for dere. Vi forbeholder oss retten til  å vurdere om du som valpekjøper er rett for en slik  retriever.

Stamtavle for planlagt kull
Innavelsgrad 0.48%

Stamtavle for kullet

Stamtavle for kullet

Jeg ønsker en hund til

Kjønn

Erfaring med rasen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *