Planer for lp

Jeg har egentlig en  plan om å gå en lp1 konkurranse til med Solan. Den har jeg meldt på for en bra stund siden:) Jeg har ikke lyst å stresse avgårde. I tilegg ønsker jeg en bedre avlevering på apporten. Dvs i front har Solan en flott avlevering. Men jeg vil ha den på siden. Dette er rett og slett en modnings sak. Han er en meget ung retriever hanne og de er ikke akkurat tidlig modne:):) Så jeg vil vente til jeg føler at han er der, så vil jeg vektlegge den mere. Jeg husker at Cornelia hadde en akkurat lik periode på samme alder. Jeg stod enda og fortalte Eva Bodfäldt om det på et kurs. Så skulle jeg få Cornelia til å vise apporten. Gjett hvem som da avleverte helt perfekt:):):) De andre momenter på apport øvelsen har lille sputten inne. Jeg har også lyst å gå en konkurranse med han ute, det er der de fleste lp konkurranser foregår 😆 Jeg har gått gjennom øvelsene i lp2 og egentlig har han dem inne:) Under kan dere se mitt skjema. Der det er smile fjes, er jeg fornøyd. Jeg må selvfølgelig også «hjernevaske» han på ruta, slik at avstand ikke har noen betydning. Til nå har vi ikke stått så langt i fra. Solan har også neseprøven til lp3 inne. Han har aldri bommet på den, det er helt sprøtt og se på. Han bare sveiper over pinnene med nesen, så plukker han rett:):) Men som sagt jeg vil ikke starte, før jeg har en god følelse for alle øvelsene:):):)Hunden skal ha en fair sjanse til å mestre oppgavene!!!

Fellesdekk 2 minutter med skjult fører 😉
Fri ved foten 😉
Dekk under marsj 😉
Innkalling fra sitt, med stå 😉
Stå under marsj 😉
Fremadsending med stå/ruta 😉
Apportering Jobbe inn bedre avlevering.
Fritt hopp over hinder, med sitt 😉
Kontroll over hunden på avstand 😉

Så må jeg også begynne å tenke på: Som jeg egentlig liker best av hunde sportene:):)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *