Oppblokking og dag 63

Vi venter og venter. Klokka er nå straks 02.30. Ingen ting skjer. Eir er fremdeles i oppblokkingsfasen, som tar utrolig lang tid. Når hun legger seg ned er det stønning og tung pust. Over 1 døgn siden temperaturfall. Hun har spist og virker overraskende sprek til og ha holdt på så lenge. Jeg ringte og snakket med vakthavende veterinær, bare for å være på den sikre siden. Veterinæren mente også at det bare var å ha is i magen.

Hun inntok valpekassa i går kl. 12.00 og der holder hun seg 🙂 Antagelig dypt fornærmet siden vi nektet henne å ligge under trappa ute…;)

Temperaturen har vært jevn rundt 37.2 i natt . I går ettermiddag var den helt nede på 36.2. Den må mer opp mot normalen før valpene gjør sin ankomst.  Akkurat nå er jeg veldig glad for at Tine er her , godt med selskap. Men akkurat nå tror jeg øya våre snart går i kryss av søvnmangel og «kaffe sjokk» 😉

Så nå håper jeg virkelig at ting skjer snart.

One comment

  • Olav Nilsen

    Ja, fødsel er ikke noen lek. Ikke for matmor og i alle fall ikke for Eir 🙂 Håper virkelig det går greit. Ønsker dere masse lykke til og krysser fingrene for en udramatisk fødsel med en god håndfull gyldne små.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *