Neseprøven del B

Siden jeg tidligere beskrev hvordan jeg ville lære inn neseprøven med Gurin, skal jeg nå vise hvor vi er kommet 🙂 Jeg har nå økt avstanden til pinnene og fått andre til å legge ut,når jeg har mulighet til det. Gurin er blitt veldig stødig på å ta rett pinne. Men jeg kan se på filmen at hun har en typisk «nybegynner» adferd. Hun markerer med en gang rett pinne.Men så må hun sjekke om det kan være flere. Dette handler bare om modning og sikkerhet på momentet. (Se forskjellen på Solan og Gurins utførelse) Så vi fortsetter å trene , så vil hun etterhvert oppnå den sikkerheten jeg vil hun skal ha. Legg også merke til at jeg ikke bryr meg om at hun skal være tilbake i utgangstilling før jeg roser henne. Det er  ikke utgangstillingen vi trener på her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *