Mye skjer i utviklingen

Nå er de 3.5 uker og de har nå så smått begynt å få fast føde.Meget populært,som dere ser på filmen:)De er da også begynt innlæringen av innkalling.Jeg har kjøpt inn acme fløyter, slik at valpe kjøperne får akkurat samme fløyten som jeg bruker . De er også begynt på husrenhets treninga.Selvfølgelig skjer det at de havner utenfor og på «feil» plass.Men jeg var rimelig imponert på morran over at det var ingenting å vaske i valpebingen:)

Jeg er også veldig sikker på at TNT må til en erfaren hunde fører med en tanke humor på lur………………Det er slik at en dag jeg var i stua og Ina var innom.Hun gikk inn til valpene og jeg hørte at hun satt og pratet med en valp hun hadde på fanget, så jeg bare ropte til henne»Er han tilfeldigvis merket på høyre side?».Jepp, det er han,svarte hun:):):) Han er så herlig.Men absolutt et snev av ADHD i genene:):):):)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *