Lp i dag

Under film av det meste i eliten  dag. Har tatt bort fellesdekket,slik at den ikke skulle bli altfor lang.Solan lå,som vanlig helt i ro.Men han fikk 3 poengs trekk fordi han hvilte på hoften 😥 Jeg har ikke noen god følelse etter stevnet  dag.Det har faktisk ingenting med prestasjoner å gjøre.Solan er bare så utrolig flott. Jeg fikk høre fra fremmede blant publikum at det var ren nytelse å se på oss  🙂

Men før lp konkurransen, skjedde det noe guffent. Jeg vil ikke skrive om det på fb eller her.De som bør vite det,vet det.  Men jeg vil hilse den/de som utførte bragden å si :at slik adferd er det siste jeg forventer av hunde folk.Og for å si det mildt.Jeg er mega skuffet og jævlig forbannet!!!!!!

10 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *