Litt oppdatering og foto

Spenstig

Her lukter det godt

Hei, jeg er snart på plass

Bytte

Solans kjære ball

Solan og Loke ved Stortindvatnet

Kommer

Tja, en liten oppdatering må vel til:) Vi har vært en del på tur i det siste. Solan vokser seg til og er med han også. Vi har brukt å ta valpene med på tur, så har vi de i sekken eller på armen når de trenger pause:) Egentlig hadde vi vurdert å kjøre til Munkfors i sommer, men pga en lite sammarbeidsvillig nakke har vi slått det i fra oss:( For tiden trener jeg hyppige små økter, hm det gjør jeg vel egentlig stort sett hele tiden… Eller som Vegard sa en dag: Folk skulle vist hvor mye du egentlig trener:):) Selv synes jeg ikke at jeg trener så mye, men jeg trener bitte små økter i hverdagen. Jeg utnytter ofte daglige situasjoner til trening. Kanskje jeg ikke tenker over at jeg tar valg rettet mot trening nesten hele tiden……eller jeg prøver på det:)I forrige uke var vi en tur opp til Bardu

Solan med sine glade ekstrem ører:)

Kontakt

Respekt

Flat dekk

En liten bit svensk pizza bunn

Vakker

Hund. Veldig koselig og enormt lærerikt og få «utnytte» Stian litt. Han er et  oppkomme av kunnskap og motivasjon. Særdeles heldig var det at han akkurat hadde vært på et toppers sporkurs, så jeg fikk nye ideer til spor oppsøk treningen. Cornelia hadde jo helt klare «beite» tendenser på forrige stevne… Solan har fått prøve seg mye i ulike miljø og han er bare så avbalansert. I Kiruna gikk jeg en tur rundt på parkerings plassen på Coop Obs. Det var masse biler, folk og i tilegg torden:( Solan brydde seg ikke så hardt om noe:) Han tittet litt på folk, som passerte, men det var ikke antydning til dragning i bandet eller at han ville hoppe og sprette. Regnet og torden været syntes han vist var helt ok, hm tror ikke det er jeg som preger han positivt der… Loke har jeg jo bestemt meg for å pause. For det første virker han ikke helt i form og for det andre merker vi at han er blitt usikker på andre hann hunder:) Vi finner det jo helt logisk med tanke på at han dessverre er blitt angrepet 3 ganger av andre. Og i alle tilfellene har det vært helt umotivert uten forvarsel:( Kjenner at jeg er litt bitter over at jeg får andres problem i fanget:( Vi vurderer også å få tatt en ny helsjekk på Loke,siden han egentlig ikke virker helt på topp. Er veldig redd for at det skal være skader etter ulykken, som nå begynner å merkes. Det positive er at jeg i dag oppdaget at jeg har rotet med datoer, så jeg har en hel uke ekstra og trene med Cornelia til lp konkurransen i Tromsø:):):):)

One comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *