Litt om diverse

I dag er Cornelia på dag 56. Hvis det viser seg at hun har mistet valpene, kan jeg kort og godt si at jeg har fått en tykk hund….. 🙁  Cornelia selv er i fin form, hun vasker seg ofte og prater mye med «magen» sin. Tørsten har også vært betydelig økt i løpet av de her  ukene. Cornelia er den av hundene,som foretrekker og ligge i «hundestolen_» i stua.Men nå ser jeg oftere og oftere at hun velger å legge seg i gangen der det er kjøligere. Siden jeg ikke er sikker på hverken det ene eller andre velger jeg å være føre var. Så nå tar jeg stikk kontroller av tempen hennes. I går kveld var den nede på 37.2 og i dag oppe på 38.7

Men, skal jeg bruke sunn fornuft, blir det kanskje ikke valper her. I forhold til at hun da er langt kommet, synes jeg buken er for liten. Nå har jeg vært på besøk hos en annen oppdretter og hun mener at det er valper der. Det samme sier magefølelsen min. Så jeg tenker som, så at kommer det valper får jeg ikke sjokk. Veterinæren ringte en kveld og hørte hvordan det gikk, så vi var forrige  onsdag og tok en ny sjekk. Det gjorde oss ikke mye klokere. Fordi det resulterte i at veterinæren også ble usikker, siden de tidligere «døde» valpene hadde vokst. De tok en relaxin test og den var negativ. Relaxin økes ved valpene og burde vært positiv så langt i drektigheten. Jeg har faktisk latt være å oppdatere bloggen, siden jeg synes dette begynner å bli flaut. Men jeg får trøste meg med at når veterinæren også begynte å vingle, så er jeg ikke helt sprø.:) De ville ta røntgen bilde nå etter påske. Men jeg tror jeg avstår i og med at det likevel er så kort tid igjen. Er det valper, så vil det jo snart vises. 😉

Med de andre 2 hadde jeg en plan om å delta i lp konkurranser den 27 april. Men nå er det slik at Vegard og Gurin er på «ferie tur» til Bent og Ewa i Sandby 🙂  Gurin skal delta på mh, sammen med resten av kull søsknene sine. Ergo føler jeg at jeg ikke rekker å sette sammen alle momentene i klasse 3 for Gurin. Jeg kan jo alltids ta det,som en trenings konkurranse.Men liker jo å føle at vi har en mulighet til å gjøre det bra før jeg starter….. 🙂 Solan er en annen sak, han er bare rett og slett Solan 😀  Solan og jeg terper jo mest på å holde ved like, så  vi pirker vi litt på små ting. Planene var egentlig å trene mye jakt  i vinter.Men, men planer er til for å  endres…..Først var det en lang periode med altfor glatt føre, så ble det sne 🙂 Under har jeg satt sammen noen film snutter av Gurin og Solan.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *