Litt om ditt og datt

Bilde lånt på Sanbytøsen kennel.Nå burde jeg vel egentlig skrevet en liten evaluering som,  innlegg evn planer videreclip_image002 Men evaluering for et impuls menneske, som meg er ikke bare, bareclip_image003 Da sier det seg selv at planlegging heller ikke er min sterke sideclip_image004 Men Solan debuterte 19. mars i år i klasse 1 lydighet. Vi gikk 2 ganger klasse 1 og tok der 2 1 premier og han var klassevinner begge gangene. Vi gikk 2 ganger klasse 2 også, der var han klassevinner 1 gang og nummer 2 klassen den andre gangen. I den konkurransen han var nummer 2 i klassen nullet han på ruta. Men klarte likevel nok poeng til opprykk til klasse 3. Vi har startet 4 ganger i klasse 3 og endt som klassevinner alle de gangeneclip_image003[1] 3. september tok han opprykket til elite i lydighet. Så hva skal jeg si annet enn at det har vært en fantastisk sesongclip_image002[1]clip_image002[2]Mye av vår suksess tror jeg bunner i “kjemien” mellom meg og Solan. Han er egentlig helt perfekt for meg. Jeg er også en hunde fører som klarer å se det humoristiske i tabber, istedenfor å bli sur og gretten. ET absolutt must med en slik hund. Solan er trygg på meg, så selv om han er en hund, som ikke liker å feile, så går det helt greit. Vi rister litt på oss og så starter vi på nytt, når ting ikke blir helt etter lærebokaclip_image002[3] Jeg hadde ikke tenkt ut noen plan, som sagt. Men jeg har blitt fortalt at vi skal gå et stort stevne sørpå utpå sommeren engang………………..Min respons på det, tja. La meg si det slik; hvis vi bestemmer oss for å debutere i elite og vi går stabilt bra på noen stevner. Så skal jeg ikke bite meg fast i veggen og blånekteclip_image005clip_image005[1] Egentlig er det hele litt morsomt, siden jeg i hjertet er mer glad i bruks hund sporten enn lydigheten. Muligens bør jeg høre på Margareths råd. “man kan bli god i mange grener, men ikke alle på en gang”clip_image004[1] Nå skal det sies at jeg er veldig heldig stilt. Jeg har en samboer, som alltid stiller opp og støtter meg. Jeg er en av “super gjenget”, som er en super duper del av shk, et utrolig flott trenings gjeng. Og jeg har Marit i Tromsø, som alltid kommer med gode råd og smitter med sin flotte innstilling. Solan har også debutert i bruks.Det resulterte i manglende 3.5 pengSmilefjesNå skal det sies at han hadde en meget stygg rot abcess under stevnet. Den viste vi ikke om. (Vi og veterinæren trodde han hadde fått grus på øyet)Så tatt i betraktning den, var det en utrolig bragd av han. Den ser vel litt om hvilken arbeds maskin han erSmilefjes Han har gjennomført MH, med et sjeldent resultatSmilefjesSmilefjes Eller det vil si, den bekreftet det jeg viste, men få andre tror.Solan er en ulv i fåreklær eller en Dr. Jekyll og Mr. Hyde.

Det kan kanskje virke, som jeg har utelatt Cornelia fra bloggen. Det har jeg ikkeclip_image002[4] Men hun har vært mamma denne sesongen til et flott kull. Vi har fått så mye fin tilbakemelding fra valpe kjøperne. Så det kan virke, som Cornelia og Svarten var en meget god match. Vi setter utrolig stor pris på at vi får tilbakemeldinger også, så fortsett slikclip_image003[2] Jeg er nå forsiktig optimist med tanke på Cornelias form/helse.

Hun halter mye mindre nå og i dag når vi var ute, var det absolutt hurtigtoget Cornelia:) Hun er enda stiv bak, men som sagt mye bedre. Jeg gikk ganske tidlig ut, siden både jeg og hundene hadde behov for å røre på oss. Det har blitt lite aktivitet i det siste. Julie har vært her hos oss og hatt vannkopper. Før jeg trente med Solan (pauser Cornelia pga foten), tok vi oss en tur nedover marka og i fjæra. Jeg skulle egentlig tenkt på å ha film kamera med. Det ene hoppet hundene gjorde over en grøft var helt vanvittig. En slik spenst og fart må da tyde på at hun begynner å komme seg.

Vegard drar og henter Gurin den 27. Nå gleder vi oss til å bli kjent med henne. Det har vært en lang prosess, men jeg tror absolutt at skal man få et best mulig utgangspunkt i en valp, så må man være villig til både og lete og venteclip_image006 Vi har opplevd en fantastisk service hos mattilsynet. Selvfølgelig var vi ute i siste liten med å skulle ordne alt av papirer. Men en så flott behandling, skal man lete etter. For ikke å snakke om Bent, (Gurins oppdretter) han fikk beskjed fredags kveld om at Gurin måtte til veterinær tidligere enn resten av kullet, for id merking og pass. Bent imponerte stortclip_image002[5]Jeg tror ikke det var langt ut på mandag, så var papirene hos Steinar på mattilsynet_clip_image002[6] Så nå er alt opp til oss om hun blir en “super” hund eller ikkeclip_image006[1]Uansett blir hun vår “Gurin med reverompa”clip_image002[7]clip_image002[8]

5 comments

 • Jag är också imponerat av Mattilsynet. Att en myndighed kan vara så snabb och smidig trode jag inte.
  Bent

 • Snakk om Årets Hund, du!!! <3 Årets ekvipasje. Årets Golden! Levert inn til Retrieverklubben? Himmel og hav, du og Solan e helt utrolig! Nesten så man får klump i halsen her! og dette stevnet sørpå, hadde vært gøy om det passa for mæ også å dra, om ikkje ainna for å heie på den beste av de beste! NM??? Landslag??? You name it, dokker kan komme så langt om du bare vil! Bruks? Gjør som Margareth sier, ta det etterpå!!! T :mrgreen:
  Dokker e rå, og virkelig noe å se opp til for de mer nye/udugelige lp-folkan, sånn som mæ…

  Og glede mæ masse til å hilse på lille reverompa!!

  Stor juleklem fra Vika!

  • Du vet,den prestasjons angsten min………..Ble ikke bedre nå 🙂 Men tusen takk for utrolig tilbakemelding,Kunne ikke gjort det, uten dere andre.Supergjenget er gull verdt.

 • Gøril har sagt det meste som kan sies 😛 Er så utrolig enig med henne! Lykke til i 2012, vi fortsetter å heie på dere 😀

 • Pia

  Grattis till årets finfina resultat och LYCKA TILL i elitklassen!! 😀
  Kram, Pia

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *