Litt foto og film

Trening den 28 mars

Dro på trening i klubben i ettermiddag. Fikk noen økter med alle 3. Følte vel egentlig at Solan var veldig 1 år:):) Tina til Bjørn-Ståle luktet godt…og han var generelt mer ukonsentrert enn han bruker.  Han sprang til og med ut en gang og bort til max 😥  Så jeg valgte å ha band på han. Det var nå mest bare i veien,som vanlig:)Det gode var at jeg fikk jobbet en del med apporten. Gjett om den er spennende når det er andre hunder tilstede….Jeg la den til og med bak Solan ,som bakover belønning. Det funket,som bare det 🙂  Men nå må jeg ha inn en ordentlig avlevering og der sliter jeg.  Loke var i stadiet jeg synes jeg fortjener ros og lek åkke som. 😎 Men du mener vel ikke at jeg skal jobbe for det,,,,,Hei,mor du er nå vel glad i meg:):) Cornelia er Cornelia, så hun er absolutt tilstede uansett. Men da jeg kom hjem, viste det seg at Vegard hadde filmet en del og tatt noen bilder. Hm, det var vist ikke slik jeg følte det likevel:):) Jeg ble litt imponert over lille Sputten,når Tina kommer løpende. Han bryr seg ikke,før hun tar votten min:):)

Cincopa WordPress plugin

Cincopa WordPress plugin

Cincopa WordPress plugin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *