Litt film snutter

Vegard filmet noe da vi trente i dag.Som sagt tidligere.blir jeg nok å vektlegge bruksen,neste sesong. Så jeg har introdusert «kryp»,»frem» og «hals» for Solan. Jeg blir vist aldri å slutte å forundre meg over kapasiteten han har:) Disse 3 bruks lydighets øvelsene er helt nye for han.Men så snart Solan forstår hva jeg vil.så utfører han det 🙂 Med en så bra start på innlæringen,så må vi vel få det bra etterhvert:):):)  Legg merke til den filmen der Solan ligger i bakgrunnen. Her har han egentlig «fri»::)Det som jeg ser tydelig er at jeg har litt forskjellige «kommandoer» på hundene, så han utfører på den filmen, de som er lik 😆 Cornelia damen holder momentene ved like, siden hun allerede er innlært:) Tror jeg,da……… 😉 Hvis dere titter på halen hennes, vises det at hun enda ikke har fått all pelsen tilbake etter «valpe røytingen»:( En del som er inne på bruks,vil nok stusse på hvorfor jeg ikke har belønningen fremme på «frem» innlæring.Det er rett og slett, fordi mine hunder går over i jakt søk da:):) Jeg vil ikke ha «frem»,som søk og jeg vil ikke ødelegge for jakten.Så jeg har nå tenkt litt og belønnet litt naturlig adferd,så får vi se om det ikke fungerer med at jeg heller så kaster ballen…..:)

2 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *