Litt film av avst.ko.

Hjemme fra jobb og i dårlig form.Da måtte jeg jo finne på noe småtteri for å aktivisere de 4 bente. Når jeg trener bruker jeg ikke planker eller noe slikt,som hjelpemiddel.Men fant ut at det var greit å ha ,som hjelpemiddel for å se om hundene hadde noe frem/bakdrift. 🙂 De var stort sett dyktige.Men det ,som var litt pussig var at de hadde mer bevegelse på bena innom hus, enn de har, når vi trener til vanlig ute. Gurin antok at planken var en eller annen form for target og plantet forbena oppå den 🙂 Egentlig ble det hele litt «useriøst» fra min side,siden formen er dårlig. Men litt gøy å se at alle 3 faktisk har bakover dekk 😀 Konklusjonen min ble vel at jeg fortsetter,som jeg har gjort til nå med å trene en og en bevegelseendring. Ser jo helt tydelig at det lønner seg 😉

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *