Konkurranser -feil signal

Noe som har forundret meg flere ganger under konkurranser, er belønning…..Når jeg sitter på sidelinjen og ser at en hund nuller så det suser. Hva gjør mange hundeførere da, jo de belønner?????De roser hunden, som om det skulle vært en 10èr øvelse. Hva lærer hunden av det: Jo, jammen ta var jeg flink, så slik gjør jeg det i neste konkurranse også!!! 😀 Det jeg har gjort er å lære hundene mine et feil signal. Slik at blir det feil, så kan jeg stille og rolig fortelle dem det. Dette benytter jeg også i trenings sammenheng. Hvis filmen av Gurin sitt feil sprang til ruta hadde vist meg, ville dere ha sett at jeg bare snur meg en runde rundt. Dette er Gurins signal. Da vet hun at det gikk til he… og kommer tilbake, som en liten sputnik.  Jeg tenker som så at roser jeg hunden i like stor grad for en null, som en tier. Da kan jeg ikke klage på at det går skeis på konkurranser. 🙄

3 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *