Konkurranse trening

På søndag var vi en del, samlet for å trene bruke og lp. Veldig gøy at vi fikk det til.Den som hadde lengst vei var nok Cari fra Jukkasjervi i Sverige.  En av de hun hadde med var denne karen: holmenjuli 553 Jeg fikk trent litt på oppsøk med Cornelia og Solan. På lp delen terper jeg nå på midt funn av ruta og neseprøven.holmenjuli 626 Fikk trent mye fokus på Solan med såpass mange andre i nærheten. Litt gøy og se at jeg faktisk kan strekke blikk kontakten ganske langt nå, selv med andre rundt.

holmenjuli 628 Vi valgte å stalle hundene opp i skogen istedenfor å kaste bort masse tid på å gå ned til bilene hver gang en hund skulle ut i sporet eller runderingen. Solan forbauset meg virkelig her med sin tålmodighet. Ikke et pip i fra han.holmenjuli 575 holmenjuli 556 Tina til BS hadde en flott trening med tilbake melding i rundering.  Kristin hadde med seg Shabby og Chinko og her tar vist hun og Shabby seg en pep talk.holmenjuli 605  Som jeg har sagt før, så er Solan en meget avbalansert ung mann. Så har han pause, så er det ikke så nøye hvor han ligger:)holmenjuli 638  Her får jeg gode tips av Margareth (hm,som så ofte ellers).holmenjuli 621

Kristin,får innspill fra Cari og Margareth om “hurtig stå” .holmenjuli 607 

 

 

holmenjuli 596Jeg har desverre ikke mange bilder fra denne treningen,siden jeg knapt rørte kameraet selv. Men her er noen av deltagerne :

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *