Klar for konkurranse….?

Solan mistet leken sin oppi busken.

Jeg har tenkt en stund på om jeg skal melde Solan på i LP1,som går i Harstad i slutten av Mars. Denne konkurransen tenker jeg å gå, for å se hvordan han fungerer i denne settingen og ikke minst hvordan vi fungerer som et team. Jeg har ingen forestillinger om at vi skal hale i land 200 poeng, men når gjør man nå egentlig det:):) Selv om jeg nok er vel impulsiv og avslappet i mine handlinger innimellom, har jeg nå vært svært ryddig og tenkt gjennom hver eneste øvelse i programmet. Det er litt rart når jeg oppsumerer for enda føler jeg ikke at Solan og jeg har direkte trent. Han vet liksom bare hva jeg vil. Noe er vel at jeg tar beviste valg i hverdagen på hva jeg vil ha frem. Slik belønner jeg i mange «oppståtte» situasjoner.

LP1 Programmet:

Øvelse 1: Visning av tenner- De gangene jeg har fått testet dette med andre mennesker, har han vært helt rolig:)

Øvelse 2: Fellesdekk 2 minutter- Ligger helt rolig,de få gangene vi har hatt mulighet til å trent med andre hunder. Men jeg tror ikke det er mye som skal til for å få han til å komme til meg her.

Øvelse 3: Lineføring- Så lenge han ikke blir for het og danser, går han som en elite hund:)

Øvelse 4: Dekk fra holdt- Kan «danse» i fot gåingen ellers et mega kjapt ned dekk og fin venting. Oppsitten er god.

Øvelse 5: Innkalling fra sitt-Mega bra, er sluttet å stemple meg. Men blir han for giret, så kan det nok hende.

Øvelse 6: Stå under marsj-Kan ikke bli bedre:) Men her må jeg være tydelig i fot kommandoen når jeg går tilbake og han skal gå med. Har mor sagt «stå», så skal jeg da jaggu ta stå her:)

Øvelse 7: Hopp over hinder-Flott, hopper helt på plass i et hopp:)

Øvelse 8: Kontroll over hunden på avstand-Lyn kjapp bevegelses endringer. Men kan bli for kokt i hodet og da kommer han frem. Må jobbe mer for å sikre denne øvelsen. Han kan også tilby «stå» her.

Øvelse 9: Helhetsinntrykk-Tja, dansende hund…..:):)

2 comments

  • Hi hi! Likte øvelse 9! 🙂 Høres bra ut dette, så er vel bare å hive seg til!

    Hvordan har du fått bort stemplingan på innkallinga?

    😀

  • Jeg fikk bort stemplinga med å vri litt på hodet:)Slik at når han var på tur i mot meg, så jeg ned på min venstre side:)

    Ergo ga jeg han på en måte et på plass signal:) Funker råbra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *