Khemosabi MJ’s Smooth Criminal 1 år

Liten Solan

Tenk at lille Sputten blir 1 år i dag 🙂

Søt

Å skrive om Solan er en vanskelig oppgave:) Han er og har alltid vært en fantastisk hund. Vi har fått så mye «gratis» med han. Jeg har ventet og ventet,på at han skulle få en eller annen «periode». Men Solan har til nå,kun vært Solan 😀 Solan er veldig «fører oppmerksom», jeg vil ikke kalle han fører myk. Siden Solan ikke er en «myk» hund:) En av de periodene vi har ventet på, er at han skulle få en stund med litt «redsel». Men Solan er av den oppfatning at tør mor,så tør da jaggu ta jeg også:):) Solan har et veldig godt hunde språk,heldigvis. Han er aldri bråkete. Men han letter på ørene hvis noen prøver seg på han.Man kan nesten se at han rister på hodet og lurer på hva slags «galning» det der var:)

Stor gutt

Solan er en glad hund. Han danser rundt og smiler jeg til han, er det et tegn på «Yezz,nå kan jeg hoppe i fanget» 😀 Han er på jobb hele tiden. Uansett hvor vi er. Solan kan finne på å gå fot i tung dyp sne,bare for å se om det ikke kan vanke en belønning:) Vi er utrolig glad for at det ble Solan,som kom til oss. Av en eller annen merkelig grunn falt jeg for «venstre bak», første gang jeg leste at Pia hadde merket de i bloggen til Khemosabi. Litt sprøtt egentlig, jeg kan jo ikke påstod at jeg ante hva som bodde i den lille valpen på bildet…..Men følelsen var så rett og jeg er så glad fordi Pia, ga oss han:):) Super tusen takk til en fantastisk oppdretter: Pia på kennel Khemosabi 😀

Khemosabi MJ’s Smooth Criminal

Vakker gutt på 1 år

3 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *