Ikke noen vår valper og hilsen fra Åsa

Beklageligvis så blir det ingen «vår valper» her. Føles leit når man har planlagt alt,for å kunne ha kull og i tillegg har en lang liste med topp valpe interesserte. Men av og til blir det bare slik. 😕 Flere har spurt om vi blir å prøve igjen på neste løpetid. Jeg vet faktisk ikke pr dags dato. Jeg er heller ikke så veldig lysten på å ha et vinter kull. Må nok gå noen runder med meg selv. Øyenlysningen må også taes på nytt. Akkurat det er et lite prosjekt her. ..Det finnes ingen autorisert øyenlyser i nærheten,så vi bruker å benytte anledningen når det er NKK stevner i Harstad eller Tromsø. Da medfører det ofte timer med venting i kø. Men bestemmer jeg meg for å ha kull senere, er det selvfølgelig verdt det. 😉

I forhold til Cornelia ,som avels tispe, forteller vel  utdrag fra denne mailen fra Åsa mye.  (Åsa har Affe fra forrige kull).

Flera jaktprov och en och annan utställning är inplanerade. Att ha Affe med sig på jaktprov och utställning är något jag är så stolt över. Så glad, vänlig, vacker och arbetsvillig. Det är något för alla uppfödare att sträva efter. Jag har haft sån tur och förmån att få Affe till mig. Vi har och kommer att ha så fantastiskt kul tillsammans.
Jag ser både Cornelia och Svarten i Affe. Arbetsglädjen, vänligheten och lyhördheten från Cornelia och färg, storlek och vissa beteenden från Svarten. Affe har varit en fantastisk fostrare av vilda Figge. Så tålmodig som Affe är trodde jag inte att en hund kunde vara.

 

Åsa sine tilbakemeldinger betyr mye, spesielt siden hun er aktiv med retriever jakt.

Affe med lille Figge

Affe med lille Figge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *