Ikke gode nyheter

Solan har haltet noe til og fra. Vi har tatt det med ro siden han er som et langbent føll for tiden. Men så begynte han og ikke ville trø ned ene fremfoten innimellom og da turde vi ikke vente lengre.På tirsdag var Solan hos dyre klinikken . Vegard var med han rundt 8 også hentet han etter klokken 13.

Det positive er Solan fikk så mye skryt at Vegard var rent flau. Både for at han så ut som en Golden skulle og at han var så veltrent:) Samtidig har han ett herlig gemytt. Høyre hofte tegnet veldig bra men venstre vil aldri bli en A hofte.

Det mindre positive er albuene:( Han har en del forkalkninger. Men veterinæren var veldig nøye på at en forkalkning ikke er en forkalkning før den har vart minst en måned. Så i en måned skal han leve og trene som vanlig. Så skal han inn igjen til ny stor sjekk. Da skal de ta stilling til muligheten for operasjon eller om det er bedring. Han skal ikke være i ro for da vil neste undersøkelse bli falsk.

Dette kom som et lite «sjokk» for oss, det er så trist med en så flott hund. Men uansett hvordan det går med diagnosene, vil vi gjøre alt vi kan for at han skal bli bra. Viktigst er jo at han ikke blir gående rundt og ha smerter.

Veterinæren påpekte også at han lignet enda et føll i ben stammen og at vanligvis vil ikke slik røntging være aktuel før de paserte 8 måneder. Men pga haltingen og reaksjonen til Solan ved undersøkelsen valgte de å ta bilder.

4 comments

  • Uff, ikke noe artig å høre 😥

    Men vi krysser fingrene for at alt blir bra likevel. Og uansett, med forkalkninger eller ikke, så er han jo fortsatt verdens beste Solan! 😉

  • Heia!

    Kor det går med gogutten? huff, håpe virkelig at ting rette på sæ… 😳

    Og enig med dæ, han e bare verdens besye Solan! <3

  • Trist å lese om Solan. 🙁 Nå har dere vel värt "uheldige" nok med deres hunder. Nå kan det vel bare gå andre veien håper vi. 🙂 Det er alltid litt nervöst når man kjöper en hvalp og når röntgen närmer seg, vi har värt veldig heldige, men desverre er det ikke alltid sånn. Vi krysser fingrer og tasser for dere. Mange tröste klemmer fra oss alla på Kerriehedens kennel // Gerd 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *