I mangel av 3.5 poeng

I dag debuterte Solan i bruks.På forhånd hadde vi klarert med veterinær pga skaden i øyet.Infeksjonene hadde spredt seg nedover kjeven.I tilegg har Solan tannkjøtt,som ligger over en jeksel. Ikke så rart at han ikke har likt metall apporten. Jeg var veldig usikker på om vi skulle starte.Men til slutt fant jeg ut at jeg hele tiden skulle vurdere hvordan han hadde det. På apporten sendte jeg han ut og så når han stoppet, kalte jeg han inn.Hvis Solan ikke hadde hatt smerter,så ville han tatt den med en gang.Så her valgte jeg og nulle.På selve sporet gikk han over 1 pinne. Til tross for en sterkt redusert hund,manglet vi kun 3.5 poeng på opprykk Ergo har nå Solan godkjent nbf spor

Lineføring 9
Gå foran i line 0 Ikke lært han
Dekk under marsj 10
Innkalling 10
Apportering 0 Vondt i munnen
Fritt hopp over hinder med sitt 8 Vet ikke hva som ble trekt 2 poeng for her
Fellesdekk 10
Budføring 5 Er fornøyd med at han sprang en så lang strekning til en fremmed
Spor 7.5 Misset 1 pinne
På bildet er faktisk øyet mye bedre enn det har vært og mye av hovenheten er borte.

Cornelia startet også i dag i C.Men her er det en veldig enkel lære setning i bruks,som jeg desverre ikke fulgte i dag.Den lyder så”Stol alltid på hunden” 😎 Cornelia gikk et toppers spor oppsøk.Plukket 5 pinner og gikk i det hele tatt,som en proff i sporet.Dvs helt til jeg trodde at vi var ved slutt markeringen.Vi kom til en plass,som hadde merkeband opphengt i et tre.Ergo var jeg sikker på at vi hadde gått over noen pinner og var ved sporslutt.Stakkars Cornelia hun søkte og søkte,men noen spor pinne fant vi ikke.Til slutt valgte jeg å ringe inn og spørre om hva,som var slutt markeringen.Den skulle være gul og de vi hadde i det forb….treet var hvite. Så da ga jeg bare beskjed om at vi brøt.Jeg syntes vi hadde brukt for lang tid på å lete etter ingenting.I tilegg antok jeg at å prøve å finne rett vei på sporet fra der vi var, kunne bli litt av en utfordring.Vi fikk tilbud om omspor pga at det ikke var gitt beskjed om slutt markeringene. Så jeg syntes det var et helt greit arrangert stevne. Men jeg valgte å stå over.Cornelia gikk et mega bra oppsøk og spor helt til jeg klusset det til.Så jeg vil heller la det være slik enn å gå et nytt,som hun for tiden kanskje ikke har energi nok til å gå.Når jeg tar i betraktning at Cornelia ikke har gått eller trent ordentlig spor siden i fjor på samme tid, er jeg super fornøyd med innsatsen. Hun har heller ikke utført “kryp” og der fikk hun 8 😆 Under liten film av Solans dekk under marsj og litt av Cornelias kryp.

Cincopa WordPress plugin

4 comments

  • Dina hundar gör ALLT för dig! Det är bara att gratulera till ett så fint samarbete! Försmädligt med de ynka 3,5 poängen men Solan gjorde allt han kunde för dig idag! Cornelia är en klippa. Rätt beslut av dig att låta henne stå över. Klappa om dem båda från oss alla!

  • Æ kjøre bil når du sendte melding, og seinere glemte æ å svare.. (møtte dokker før Heia)

    Tenk å nesten klare opprykket da! 🙂 Det er jo kjempesupert! Du har verdens beste Golden, og de jobbe jo som bare juling! Flinkinga, ikke noe annet å si. Synd med avslutninga på sporet, men sånt kan jo skje. Æ e veldig klar for litt brukstrening en dag! 8)

    Sees i morra!!

  • Er din hjemmeside bygget på en ferdig mal eller har du gjort det selv? Uansett, ser det flott! / Sara

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *