I dag

Endelig fint vær i dag, så det føltes jo altfor «rart» å ha rene valper……Jeg fant ut at jeg skulle ha litt kjøre trening med gjenget og så ta en tur på stranda. Connie ringte akkurat når jeg var i farta og tilbydde seg å være med. Toppers greier med bære hjelp ut og inn av bil. Jeg tok kameraet med, fløyta og en boks Royal mousse. Greit å ha, som belønning av innkalling om man skulle trenge det. Vi dro til en plass, det sjelden er andre folk. Men rett etter at vi var ankommet, oppdaget vi en bil, som kom. Hjelpes meg tenkte jeg, ett er å ha kontroll på voksen hundene, noe helt annet er 7 ukers gamle valper i verste piraja alderen……. På «stien» ned så vi det kom 2 voksne damer og 2 barn i alderen 6-8 år. Det oppdaget også gjenget…… Vi så bare 8 gyldne kropper, som hev seg av gårde med haler som virvlet rundt. Shitt, tenkte jeg og så rimelig fortvilet på Connie. Men jeg tenkte her er gode råd dyre og fløytet et langt klart signal. Valpene brå stoppet. Så tok jeg 2 korte.  Gjett om jeg var stolt når alle snudde og løp det de maktet tilbake til oss…… Folka var mega hyggelige og det viste seg at de selv gikk med planer om anskaffelse av hund, da labrador, som de hadde hatt tidligere. Men jeg tror de fikk noe nye ideer i dag etter møtet med gylden pelsene.

Så valpene har fått masse sosial og miljø trening i dag. De var så lykkelige over å få kose masse med nye folk.

En sak jeg la merke til, de er meget trygge på seg selv og trasket langt av gårde flere ganger. Den mousse boksen ble hyppig brukt i dag, Jeg har også en liten mistanke om at noen allerede har funnet ut at går vi et stykke unna, så fløyter mor og vi kan komme i full fart og få belønning…………………………………….

En annen sak er at vi flyttet hele valpe bingen inn i stua i helga, så nå er i lag med oss hele tida:) Dette gjenget er gode venner med kattene våre også. Men de er adskilt fra våre 2 kattunger.Rett og slett pga at valpene tar de for pipe leker………….

Valpene er utrolig flinke til å gjøre fra seg ute og på kladdene i bingen om de ikke kommer seg ut. Helt rart egentlig at vi aldri må gå etter de med tua.

I morra er det veterinær tur , så da blir det biltur på 10 mil tur/retur.

One comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *